Taal: Nederlands (geactiveerd) Taal: Venloos

Voorstellingen

De voorstellingen van Volkstheater Frans Boermans:

Historie

De eerste productie in 2004 heette "Heibel op 't Hetje", die zich afspeelde in een volksbuurt van Venlo omstreeks 1950. Spelers, regisseur en de mensen achter de schermen brachten in november 2004 een onvergetelijk stuk 17 keer op de planken in het Citytheater de Avenue in Venlo.

De daaropvolgende productie "Nova Venlo" was in oktober-november 2006 in de Maaspoort in Venlo. Hoe reageren eenkennige en chauvinistische Venlonaren op een nieuwe en gevaarlijke omgeving. Geschreven door Frans Pollux.

In het najaar van 2008 volgde de uitvoering van "Ze Kump".De Oranjevereniging viert haar jubileum en is vervuld van de komst van de koningin. Geschreven door Frans Pollux

Een speciale uitvoering volgde in december 2009 en 2010 in de kapel van de Mutsaersstichting in Venlo met "Sjraar de clochard". Een in de kerstsfeer geschreven stuk van Frans Boermans.

In november 2011 stond "Heb geej ouk de Razzeldazzel" op de agenda. Kroegbaas Nol Detillon voelt zich ziek; ook zijn klanten hebben allemaal wat. Dochter Francien vindt dat zij zich aanstellen en verzekeringsagent Kletskes heeft het juiste recept.

In september 2013 werden 14 maal de voorstellingen van de "De Floddergats" uitgevoerd. Een verhaal over liefde en bedrog dat zich afspeelde in het kleinste straatje van Venlo, geschreven door Sef Peeters.

15 volle zalen trok 't Patternaat in november en december 2015. Over het wel en wee van een kleine gemeenschap met een gemeenschappelijke ontmoetingsplek: "'t Patternaat", geschreven door Sef Peeters.