Taal: Nederlands (geactiveerd) Taal: Venloos

Welkom bij het Theater van 't Laeve

Welkom op de website van het Volkstheater Frans Boermans genoemd naar de, in 1999 overleden, grote Limburgse tekstdichter Frans Boermans. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk met het doel theatervoorstellingen in het plaatselijke dialect mogelijk te maken naar de ideeën van Frans Boermans.

 

´Man, man, man´ succesvol afgesloten 

Het Jubileumconcert van De Meulezengers -waar wij op 20 april jongstleden acte de présence mochten geven- was een daverend succes. Een volle Helazaal in de Maaspoort luisterde, lachte, klapte, zong en bewoog zelfs mee met de Meulezengers, Mirjam Alders en Mariëlle Billekens als speelsters en Lottie Boermans en Tim Stoter als solisten. Een memorabele voorstelling was een feit. 
 


 

Volkscultuur

Volkstoneel leeft in Noord-Limburg, de voorstellingen zijn meestal uitverkocht. De productie wordt mogelijk gemaakt door instellingen en ondernemers die de volkscultuur een warm hart toedragen.

Deze website kunt u ook lezen in het Venloos dialect.

Medewerkers

Kijk hier voor medewerkers.

Acteurs

De acteurs verschillen per voorstelling. Kijk hier voor de voorstellingen met acteurs. 

Data en kaartverkoop nieuwe voorstelling

Klik hier voor data en kaartverkoop.

Privacywet AVG

Onze stichting zal de wet "Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG" toepassen en alles doen om persoonsgegevens veilig te stellen.