Taal: Nederlands (geactiveerd) Taal: Venloos

Welkom bij het Theater van 't Laeve

Welkom op de website van het Volkstheater Frans Boermans genoemd naar de, in 1999 overleden, grote Limburgse tekstdichter Frans Boermans. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk met het doel theatervoorstellingen in het plaatselijke dialect mogelijk te maken naar de ideeën van Frans Boermans.

Nieuwe voorstelling uitgesteld naar 2022

Hoewel Volkstheater Frans Boermans momenteel geen nadelige gevolgen ondervindt van de coronamaatregelen, zal de eerstvolgende voorstelling toch uitgesteld worden. De editie die gepland stond voor november en december 2021 wordt verplaatst naar mei 2022.

Het bestuur is tot dit besluit gekomen na de beslissing van de Venlose Revue om hun voorstelling van 2020 eerst naar 2021 en vervolgens naar 2022 te verplaatsen. Een uitstel naar 2023 was voor het Boermanstheater geen optie en daarom is besloten om het eerstvolgende stuk in het voorjaar van 2022 op te voeren.

Volkscultuur

Volkstoneel leeft in Noord-Limburg, de voorstellingen zijn meestal uitverkocht. De productie wordt mogelijk gemaakt door instellingen en ondernemers die de volkscultuur een warm hart toedragen.

Deze website kunt u ook lezen in het Venloos dialect.

Medewerkers

Kijk hier voor medewerkers.

Acteurs 

De acteurs verschillen per voorstelling. Kijk hier voor de voorstellingen met acteurs

Data en kaartverkoop nieuwe voorstelling

Klik hier voor data en kaartverkoop (volgt later).

Privacywet AVG 

Onze stichting zal de wet "Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG" toepassen en alles doen om persoonsgegevens veilig te stellen.