Taal: Nederlands (geactiveerd) Taal: Venloos

Welkom bij het Theater van 't Laeve

Welkom op de website van het Volkstheater Frans Boermans genoemd naar de, in 1999 overleden, grote Limburgse tekstdichter Frans Boermans. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk met het doel theatervoorstellingen in het plaatselijke dialect mogelijk te maken naar de ideeën van Frans Boermans.

 

'Gelouf, haop en leefde'. Drie verhalen, één thema. Januari 2023 in Domani.

Cultuurpodium Domani en Volkstheater Frans Boermans brengen een unieke voorstelling. Anders dan anders maar met de vertrouwde ingrediënten; Venloos volkstoneel vol humor en drama gespeeld in de prachtige kapel van de vroegere Dominicanenkerk. 

 

Op 7, 8 en 9 januari 2023 brengen wij in totaal vier voorstellingen. Iedere voorstelling bestaat uit drie eenakters met in de pauzes een hapje, een drankje en de gelegenheid om het voorgaande te bespreken en na te genieten. 

 

Extra voorstelling!

Vanwege het feit dat de eerste vier voorstellingen reeds uitverkocht zijn, wordt er op dinsdag 10 januari nog een extra voorstelling gespeeld. Voor meer informatie en bestellingen klik hier.

 

 

'Ós Nieje Stök' nieuwe reguliere voorstelling november 2023

Eind 2023 zal onze nieuwe reguliere voorstelling gespeeld worden. ‘Ós Nieje Stök’ gaat begin november 2023 van start.   

 

Volkscultuur

Volkstoneel leeft in Noord-Limburg, de voorstellingen zijn meestal uitverkocht. De productie wordt mogelijk gemaakt door instellingen en ondernemers die de volkscultuur een warm hart toedragen.

Deze website kunt u ook lezen in het Venloos dialect.

Medewerkers

Kijk hier voor medewerkers.

Acteurs 

De acteurs verschillen per voorstelling. Kijk hier voor de voorstellingen met acteurs. 

Data en kaartverkoop nieuwe voorstelling

Klik hier voor data en kaartverkoop.

Privacywet AVG 

Onze stichting zal de wet "Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG" toepassen en alles doen om persoonsgegevens veilig te stellen.