Taal: Nederlands (geactiveerd) Taal: Venloos

Welkom bij het Theater van 't Laeve

Welkom op de website van het Volkstheater Frans Boermans genoemd naar de, in 1999 overleden, grote Limburgse tekstdichter Frans Boermans. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk met het doel theatervoorstellingen in het plaatselijke dialect mogelijk te maken naar de ideeën van Frans Boermans.

 

´Man, man, man´

Op zaterdag 20 april 2024 geeft mannenkoor de Meulezengers een jubileumconcert. Ter ere van hun 30-jarig bestaan is Volkstheater Frans Boermans gevraagd dit concert op te luisteren. Hoe dit eruit zal zien, kunnen we niet verklappen. Want het motto van de Meulezengers is; “We blieve verrasse”.

Het eenmalige concert vindt plaats in de Maaspoort. Voor meer informatie en kaarten klik hier.  

                                       

 

'Ós nieje stök' succesvol afgesloten

Na 15 volle zalen is 'Ós nieje stök' 'Ein van ós alde stökke' geworden. De mensen waren erg enthousiast en dat stimuleert ons weer om een nieuwe voorstelling te bedenken. Daar zijn we dan ook al mee aan de slag. 
 

Klik hier voor meer informatie over de afgelopen voorstelling.

 

Volkscultuur

Volkstoneel leeft in Noord-Limburg, de voorstellingen zijn meestal uitverkocht. De productie wordt mogelijk gemaakt door instellingen en ondernemers die de volkscultuur een warm hart toedragen.

Deze website kunt u ook lezen in het Venloos dialect.

Medewerkers

Kijk hier voor medewerkers.

Acteurs

De acteurs verschillen per voorstelling. Kijk hier voor de voorstellingen met acteurs. 

Data en kaartverkoop nieuwe voorstelling

Klik hier voor data en kaartverkoop.

Privacywet AVG

Onze stichting zal de wet "Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG" toepassen en alles doen om persoonsgegevens veilig te stellen.