Taal: Nederlands Taal: Venloos (aktief)

Welkóm beej 't Theater van 't Laeve

Welkóm op de website van ‘t Volkstheater Frans Boermans, geneump nao de, in 1999 euverleje, groeëte Limburgse teksdichter Frans Boermans. Weej zien 'n stichting zónder winsbejag met as doel theaterveurstellinge in 't plaatselik dialek meugelik te make nao de ideeë van Frans Boermans.

 

´Man, man, man´

Op zaoterdag 20 april guuef mannekoeër de Meulezengers ‘n jubileumkonzert. Ter iere van eur 30-jäörig bestaon is Volkstheater Frans Boermans gevraog dit konzert op te luustere. Wie dit d’r oet zal zeen, kinne we neet verklappe. Want ‘t motto van de Meulezengers is; “We blieve verrasse”.

Dit einmaolig konzert vindt plaats in de Maaspoort. Veur mier informasie en kaarte klik heej.   

                                               

 

'Ós nieje stök' succesvol aafgeslaote

Nao 15 volle zale is 'Ós nieje stök' 'Ein van ós alde stökke' gewaore. De minse ware erg enthousias en det stimuleert ós um weer 'n nieje veurstelling te bedinke. Dao zien we dan ouk al met aan de slaag. 

Klik heej veur informasie euver de aafgeloupe veurstelling.

 

Volkscultuur

Volksteniel laef in Noord-Limburg, de veurstellinge zien meistal oetverkoch. De productie wuurt meugelik gemak door instellinge en óndernemers die ein werm hert hebbe veur de volkscultuur.

Deze website is geschreven in het Venloos, een van de Limburgse dialecten in het Nederlandse taalgebied. Wij gebruiken de meest recente spelling uit het jaar 2003. Klik hier om de website in het Nederlands te lezen.

Meiwerkers

Kiek heej nao de meiwerkers.

Speulers 

De speulers verschille per veurstelling. Kiek heej nao de veurstellinge met speulers.

Data en kaartverkoup nieje veurstelling

Klik heej veur data en kaartverkoup.

Privacywet AVG 

Os stichting zal de wet "Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG" toepasse en d'r alles aan doon um persoeensgegaeves veilig te stelle.